תוצאות חיפוש
פחות נתרן – יותר בריאות
מהו הנתרן, מדוע הוא מסתתר בכל כך הרבה מזונות (גם מתוקים!), ולמה לא כדאי לצרוך ממנו יותר מידי?
פחות נתרן לילדים – זה אפשריבריא
איך תוכלו להפחית את צריכת הנתרן של הילדים, ולמה חשוב וכדאי להתחיל כבר בגילאים הצעירים?
חטיפי פירות וירקות
שמים בצד חטיפים המכילים כמויות גבוהות של נתרן (מלח), שמנים וסוכר, לצד משפרי טעם וריח, תוספים שונים להארכת חיי המדף וצבעי מאכל. אפשר להכין כיבוד צבעוני, טעים, ובריא, שאפשר לאכול בכל גיל – וליהנות.
הסימונים האדומים מגיעים למדפים
מעכשיו נדע בקלות ובמהירות אם במוצרי המזון יש כמויות סוכר, שומן ונתרן שחורגות מהסף שקבע משרד הבריאות. למה נועד המהלך וכיצד הוא ישפיע על הבריאות שלנו?
הסימון הירוק
ירוק, עגול, ויסייע לכולנו לבחור בריא יותר: על אלו מזונות ומוצרים יופיע הסימון הירוק ולפי אלו קריטריונים?
דוח אפשריבריא 2017
סיכום פעילות התכנית הלאומית לחיים פעילים ובריאים בשנת 2017
תו הלחם של אפשריבריא – קל יותר לבחור בריא!
רשתות השיווק מלאות בלחמים כהים שמתהדרים בכותרות שיוצרות רושם של מוצר בריא, אך לא כולם עשויים מקמח מלא. חלקם נצבעים בצבעי מאכל, קרמל, סוכר חום או מולסה שמקנים צבע כהה. איך לדעת מהו הלחם המלא האמיתי?
תו הלחם והמאפים של אפשריבריא: לצרכנים קל לבחור בריא!
מעל 100 מוצרים שונים של יצרנים גדולי וקטנים, עם יותר מ-40% מהמוצרים בקטגוריה – זה הזמן להצטרף לתו אפשריבריא
התקנות לסימון מוצרי מזון מזיק
למה נועדו הסימונים האדומים? אלו מוצרים יחויבו בסימון ומה צפויה להיות ההשפעה על התפריט של הישראלי הממוצע?
תזונה בריאה: הדרך שלך לחזק את מערכת החיסון
החיסונים לקורונה כבר כאן, ועדיין: לתזונה שלנו תפקיד חיוני בחיזוק הגוף ומערכת החיסון, ובהגנה מפני מחלות כרוניות וזיהומיות
#שדרוג_אפשריבריא
אפשרויות טריות, קלות ומהירות להכנה לכל המשפחה, במקום מזונות אולטרה-מעובדים.
המלצות התזונה הלאומיות החדשות
אוכלים טבעי, צבעוני, עם טעמים וריחות מוכרים ואהובים - ובעיקר בריא יותר. הכירו את כל מה שכדאי לדעת על המלצות התזונה של משרד הבריאות, ואלו עוד יתרונות יש להן.
על התכנית הלאומית לחיים פעילים ובריאים - אפשריבריא
משרדי הבריאות, החינוך, והתרבות והספורט מובילים במסגרת התכנית הלאומית אפשריבריא מאמץ משותף ברמה הארצית והמקומית לקידום התזונה הבריאה והפעילות הגופנית בישראל
ילדים אוכלים בריא: בבית, בגן ובבית הספר
מחנכים לתזונה בריאה: בגן ובבית הספר הילדים לומדים לא רק כישורי כתיבה, קריאה ותפקודים חברתיים אלא גם מבססים תפיסות והרגלי תזונה שילוו אותם בהמשך החיים
תזונה בריאה ב-1,000 הימים הראשונים לחיים
מתחילת ההיריון ועד גיל שנתיים – 1,000 הימים הראשונים קריטיים להתפתחות העובר ההופך לתינוק ולפעוט ולתזונה בהם השפעה מהותית על המשך החיים