פסטה ירקות גינה
פסטה מקמח מלא עם שפע ירוקים מהגינה: קישואים, כרישה, פטריות, ברוקולי,
כרוביות, תרד עם עגבניות מיובשות, שמן זית כתית ועשבי תיבול טריים.
חומרים עבור 2 מנות גדולות:
- 1 קישוא
- 1 כרישה
- 1/2 חב' פיטריות שמפיניון
- ראש ברוקולי קטן טרי
- כרובית קטנטונת טרייה
- 1 כוס תרד טרי או קייל
- 6 עגבניות עגבניות מיובשות שרויות במים רותחים ל 5 דק' מסוננות
- חופן בזיליקום ואורגנו טרי
- שבבי צ'ילי יבש חריף או טרי
- מלח ים,פלפל גרוס
- 3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- (*ניתן להחליף ולשנות את סוגי הירקות לאהובים עליכם.)
- (2 כוסות פסטה מלאה איכותית מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת)
אופן ההכנה:
- את הזוקיני והכרישה פורסים לעיגולים בעובי 1 ס"מ.
- את הכרובית והברוקולי מפרידים לפרחים קטנים.
- פיטריות פורסים לרבעים ואת העגבניות המיובשות פורסים דק .
- במחבת לוהטת מקפיצים את הברוקולי והכרובית לגוון שחום מעט, מוציאים לקערה ומקפיצים את שאר הירקות ומעבירים גם אותם לקערה.
- במקביל מבשלים את הפסטה ומסננים אך לא שוטפים!
- מחממים את המחבת שנית ומוסיפים 1 כף שמן זית, צולים היטב את קוביות הצפתית מכל הצדדים ואליה מחזירים את כל הירקות והפסטה, מקפיצים קלות ומוסיפים עשבי תיבול טריים ומגישים.

יו טיוב
פייסבוק
אינסטגרם